неділю, 5 серпня 2018 р.

Про фейкові аккаунти зі слідами районної Батьківщини, які кошмарять Згурівщину

Друзі, сьогодні хотів би Вас трохи потішити розповіддю про фейкові аккаунти із фото порноактрис на авах та слідами районної Батькіщини, які системно розганаяють срач і фейки стосовно мене та ВО "Свобода", як єдиної опозиційної сили в Згурівському районі.

Розберемо на прикладі останнього випадку. 2 серпня у групі "Моя Згурівка" на Facebook був опублікований пост стосовно наради голови РДА із керівниками с/г підприємств і моєї "неявки" на цю нараду. Зважаючи на те, що цей пост та його обговорення є недоступними для мене (зі свого профіля я його навіть не бачу, а відтак не можу відповісти у коментарях), вважаю за необхідність відповісти прямо тут, у цій же групі.

По суті посту:

1) Передусім я не є керівником будь-якого с/г підприємства, а відтак не розумію, чому я чи будь-хто інший, хто не підпадає під цю категорію людей, мав бути на тій нараді.
2) Якщо була необхідність у моїй присутності на такому "важливому" заході, то це мала бути розширена нарада із керівниками с/г підприємств за участі місцевих депутатів, сільських голів чи будь-кого іншого, кого би на неї запросили.
3) Мене, звісно ж, ніхто не запрошував і навіть не повідомляв.
4) Я вже давно перестав щось боятися, тим більше місцевих холуїв і ботів.
5) Якщо хочете, щоб я прочитав ваш срач і адекватно відповів на цього, майте мужність - хоча би розблокуйте мене. Я вам усе розкладу по поличках. Але пишіть зі своїх профілів, щоб я хоч розумів, з ким спілкуюся.

Друзі, але цікаве інше. Ви всі прекрасно знаєте про так звану ферму порохоботів - цілу армію людей, які через фейкові аккаунти проводять системну роботу по боротьбі із негативною інформацією в інтернеті стосовно П.Порошенка та обливанні брудом усіх, хто становить загрозу для його режиму.

І я би ніколи не подумав, що порохоботи доберуться до Згурівки. Втім вони вже тут. І це факт. Я називаю їх безмозгоботи.

Хоча насправді, найцікавіше і водночас найприкріше те, що ці фейкові аккаунти пов'язують і команду президента в районі (БПП, Наш край, партія Ляшка), і так звану районну Батьківщину.

Натисніть для збільшення
Погляньмо на профілі тих, хто створив обговорення стосовно "наради" і найактивніших його коментаторів. Візьмемо до прикладу 2 профіля (обидва, до речі, я зміг подивитися і проаналізувати не зі свого профіля, оскільки доступ зі своєї сторінки у мене заблокований до обох):
1) Влада Правдіна - https://www.facebook.com/profile.php?id=100023103841430
2) Galyna Chervneva - https://www.facebook.com/galyna.chervneva

Вибачте, але це ж просто якась феєрія "конспіратизму" і тупості!

Перша має реальне фото нібито реальної дівчини на своїй сторінці. І, власне, більше нічого. Але що ж то за фото скопійоване у вкрай низькій якості (150х150 пікселів) з інтеренту? Просимо допомоги у Гугла - завантажуємо світлину і проводимо пошук через "гугл картинки". Це просто unbelievable! Це в голові не вкладається! Ці "правдоруби" від влади для фейкового аккаунту взяли фото порноактриси!! Гугл переконливо каже, що це якась Macy Brunette і видає відповідні посилання! Вітаю, безмозгоботи!)) Це ваш рівень! Йдемо далі.


Візьмемо інший - Galyna Chervneva - автор посту про "нараду". Тут окрім того, що в профілі немає ні особистого фото, ні особистої інформації на нібито "особистій сторінці", зате є багато постів про Батьківщину. Іншими словами - сторінка однозначно створена для того, щоб розганяти інфу про вищезгадану політсилу у Згурівському районі та Київській області (і нехай так), але найприкріше - обливати брудом тих, хто, очевидно, є загрозою для представників режиму Порошенка на Згурівщині.


Друзі, давно відомо, що такі політичні сили у Згурівському районі, як Блок П. Порошенка "Солідарність", Наш Край, радикальна партія Ляшка - це є абсолютно одна команда, яка керується однією людиною в районі. І я, звичайно ж, здогадувався, що районна "Батьківщина" не є та Батькіщина, яка протистоїть режиму Порошенка. Насправді ж, у районі це є одна команада, якій заважає лише Свобода. Їм однаково, як називаються їхні політичні сили, під якими вони прапорами і т.д. Їхнє завдання - захистити режим, зберегти владу вчергове заплутавши та обдуривши людей.

Раніші нападки представників районної Батьківщини, для яких ворогом у районі є лише Свобода, я сприймав як змагальність. Хоча насправді дивує, чому у районного представництва цієї поважної політсили немає запитань, наприклад, до районної влади - представників Порошенка, до регіоналів, до холуїв влади, маргіналів, та й врешті, чому вона до сьогодні не ініціює процедуру відкликання свого єдиного депутата райради Золотоверхого, який є абсолютним прогульником, б'є та залякує згурівчан, незаконно обробляє землю АТОвців, ганьбить звання депутата, ВО "Батьківщина" та Згурівську районну раду.

Загалом, діяльність районної Батькіщини по відношенню до мене та ВО "Свобода" сприймаю як виклик. Якщо цього не знає обласна Батькіщина і Kostiantyn Bondariev особисто, то саме час вникнути і адекватно відреагувати. Якщо ж ця політика погоджена, районний осередок вчергове продано і ним керує команда Порошенка, то глибоко переконаний у тому, що на обласному рівні нам також потрібно переглянути відносини. Я поважаю деяких представників районної Батькіщини, я багато кого поважаю з колег-депутатів від Батьківщини в облраді, серед них є люди, яких вважаю своїми друзями, але терпіти такого на районному рівні я не збираюся!

P.S. Прошу не піддаватися на провокації та звернути увагу на вищезгадані аккаунти. Тим, кого такі фейкомети обурюють - пропоную не лише відправити їх у бан, а й поскаржитися на сторінки, як такі, що є фейковими, провокують до ворожнечі і т.д. Час від часу вилазять й інші (мабуть працюють позмінно), типу всяких "Каріна Каріна" (https://www.facebook.com/profile.php?id=100023040188334) та інше неподобство з тієї ж серії. Їх також відправляйте туди ж! :-)

P.S.S. Процеси, які відбуваються по всій країні, говорять про те, що команда Порошенка розпочала президентську передвиборчу кампанію. Вже зрозуміло й те, що ці люди не гребуватимуть засобами та методами аби втриматися. І дії влади та її холуїв у Згурівському районі це лише підтверджують. Вони відчуваючи повну безнаказаність взялися за дискредитацію та ліквідацію опозиційних сил, активістів, лідерів думок. І на кожного з нас заготовлена своя зброя! Ви лише погляньте, що робиться в країні! Як не день, то вбивство активіста, опозиціонера, ветерана АТО, журналіста. Їм заважають незалежні від них люди, які ще мають сили і можуть говорити!

Тому закликаю небайдужих і здатних до боротьби об'єднуватися задля того, щоб не допустити тиранію в Україні! Українська нація заплатила ЗАНАДТО ВЕЛИКІ ЖЕРТВИ, аби повернутися назад. І ми цього не допустимо!

Разом – сила! Тримаймося купи!

1 коментар:

  1. WHY IS YAHOO MAIL NOT SYNCING WITH OUTLOOK?

    Users must adhere to and implement a few crucial guidelines to fix Yahoo Mail not syncing with Outlook. Here are some crucial points that the user needs to keep in mind. The user is first required to select the view all Outlook settings option. Now, the user must choose mail and then sync email. Users must choose alternative email accounts because this account is only partially connected. The name that the user wants to appear in email messages should then be entered in the display name text box. The user can easily discover the solutions to remedy Outlook not syncing with Yahoo Mail by implementing or carrying out the methods.


    WHY IS COX WEBMAIL DOWN?

    Logging into an email account is simple with Cox. The login page must be accessed by clicking on its direct link. If users want to get into the email account, or if the cox webmail down, users must keep in mind the most recent User ID and password. Users may also click the Remember Me option if users wish the system to save the login information. Click the link. Enter the "User ID" and the "Password" on the login screen. Then choose the "Remember Me" checkbox. Select "Sign In" right now. Users may now log into the email account.

    What are different ATT email issues?

    There are a few different ATT email issues that users may experience. These include not being able to connect to the server, not receiving new emails, or not being able to send emails. If you're experiencing any of these issues, don't worry! There are a few steps you can take to fix ATT email issues. One way is to try connecting your phone to a Wi-Fi network, which will allow it to automatically update. You can also restart your phone and restart your internet connection on your phone by turning it off and then back on again. And if all else fails, try signing out of the Mail app and signing back in again.

    How to Change Name on Spectrum Account?

    There are two methods to change the Spectrum credentials. One is to visit the browser and enter the IP address; the other is through the 'My Spectrum' app. To know how to change name on Spectrum account, open your browser to the configuration page of your router. Enter your router's username and password details. Then, click 'Services.' Now, click the 'Update' button, and you can change your Spectrum name here. After making changes save your settings by clicking on the 'Save' button.

    WHY IS MOZILLA FIREFOX NOT RESPONDING EVERY FEW SECONDS?

    Firefox is a popular web browser that you are most certainly using. However, issues like freezing might develop. To ascertain the cause of Firefox keeps not responding. Disabling hardware acceleration has been credited by several customers with resolving the freezing problem. Regularly clearing the cache, cookies, and browser history is always a good idea. The most recent Firefox version may considerably improve speed and fix several issues. So, upgrading to the most recent version could assist if Firefox freezes. By default, Firefox updates itself automatically. However, you may continuously manually update it if an update is downloaded but not installed.

    ВідповістиВидалити