четвер, 3 травня 2018 р.

У Згурівці продовжують незаконно обробляти АТОвську землю

У Згурівці попри рішення двох судів, скасовану державну реєстрацію договорів оренди продовжують незаконно обробляти землю, яка має стратегічне значення для райцентру та ще в 2014 році резервувалася для учасників російсько-української війни зі Згурівщини.

Так, учора, 2 травня, засівалася земельна ділянка, що на виїзді із Згурівки у напрямку на село Красне (зліва за заправкою). Схоже, що згурівським представникам черкаського "фермера" Вишнякова (якому незаконно на 49 років віддали згурівську землю) і депутату Згурівської районної ради від ВО "Батьківщина" Золотоверхому наплювати на закон та на відсутність правовстановлюючих документів. Правохоронні органи закривають на все очі, а районна влада покриває.

Через гарячу лінію 102 зареєстрував заяву про вчинення злочину за ознаками порушення статей КК 356 (самоуправство) та 197 (самовільне зайняття земельної ділянки) із вимогою внести відомості до ЄРДР.

Прошу начальника Головного управління Національної поліції в Київській області, полковника поліції Дмитра Ценова взяти дане питання під свій особистий контроль. Дану інформацію прошу сприймати як ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ.

У разі бездіяльності та відсутності адекватної реакції з боку поліції, не внесення даних за фактом правопорушення до ЄРДР, залишаю за собою право звертатися зі скаргою до керівництва прокуратури Київської області, ГУ СБУ в Києві та Київській області, Національної поліції України.

Немає коментарів:

Дописати коментар