вівторок, 26 червня 2018 р.

Фермери Згурівщини розповіли Горгану про свавілля районної влади

Сьогодні, 26 червня 2018 року відбулася зустріч жителів Згурівського району із головою Київської облдержадміністрації Олександром Горганом.

Обов'язково буду моніторити результати реального розгляду головою КОДА звернень громадян, а особливо тих кричущих випадків рейдерства та земельних махінацій, в яких фігурує голова Згурівської РДА Валерій Мозговий, ГУ Держгеокадастру в Київській області та його підрозділ у Згурівському районі.

Для належного реагування правохоронних органів найбільш резонансні питання обов'язково розгляне постійна комісія Київської обласної ради з питань АПК та земельних відносин. Ми детально вивчимо кожне питання, дамо справедливу й об'єктивну оцінку, направимо відповідні звернення від Комісії та Ради у компетентні органи для подальшого реагування (яке будемо уважно контролювати).

Сподіваюся, що на моє звернення Олександр Горган також зверне увагу, у найкоротші терміни дасть НАЛЕЖНУ оцінку отриманій інформації та зробить реальні кроки, як керівник області, у тому числі прийнявши необхідні кадрові рішення, надасть рекомендації у межах свої повноважень. В тому числі Президенту.

Наразі сподіваюся, що протягом найближчих 1-3 тижнів ми побачимо реальні кроки від голови облдержадміністрації.

Хочу зазначити окремо, що у відповідь на оголошену війну головою Згурівської РДА фермерам району, свавілля у сфері земельних відносин - феремерський рух Згурівщини та Київщини, Асоціація фермерів та приватних землевласників України мають реальний план дій, зможуть себе захистити, привернути увагу до земельного дерибану, переслідувань малих та середніх сільгоспвиробників Згурівського району.

Нікому (а особливо держслужбовцю категорії "А") не дозволено принижувати та переслідувати будь-яку соціальну групу, а особливо людей які протягом багатьох років працюють на землі, утримують соціальну сферу села, вболівають за його розвиток, допомагають війську! Сьогодні фермери, а завтра - підприємці, вчителі, лікарі, чорнобильці, учасники бойових дій і т.д. Ми це проходили! Але той режим зламав не лише зуби!

У випадку, якщо звернення будуть проігноровані, а сьогоднішня зустріч була черговою імітацією зворотнього зв'язку із жителями Згурівщи, ми маємо реальний план дій, який обов'язково буде результативним. Обов'язково. Нас неодмінно почують: Адміністрація Президента України, МДО "Київщина" у Верховній Раді України, сама Верховна Рада України, її профільні комітети, Київська обласна рада та міжнародні правозахисні організації.

Тримаймося купи!

Немає коментарів:

Дописати коментар