неділю, 26 січня 2014 р.

"Славнозвісна" Заява депутатів фракції "Стабільність і розвиток" Згурівської районної ради щодо суспільно-політичної ситуації в Україні

Для загального доступу публікую "славнозвісну" Заявау депутатів фракції «Стабільність і розвиток» Згурівської районної ради щодо суспільно-політичної ситуації в Україні. Коли вітер остаточно повіє в бік перемоги Євромайдану, є ймовірність, що цю Заяву видалять із сайту Згурівської РДА, а самі згурівські регіонали спробують відхреститися від нижченаведених слів. Але цей текст "засвічений" і він завжди буде тут для історичної справедливості!

І щоб не було сумнівів, що я щось додумав - додаю прінт-скріни сторінки Згурівської РДА в мережі (під текстом самої Заяви)! :)

ЗАЯВА

Ми, депутати Згурівської районної  ради, члени фракції «Стабільність і розвиток», висловлюємо глибоку стурбованість загостренням суспільно-політичної ситуації в країні, зокрема, останніми подіями, що тривають в Києві з 19 січня 2014 року.

Представники радикально налаштованих організацій та рухів, а також окремі політичні діячі заявляють, що вийшли на вулиці Києва, щоб захистити свої права та свободи. Втім, у жодній цивілізованій країні світу такі кроки не вчиняються шляхом порушення законів та прав інших громадян, тим паче, коли йдеться про їхнє здоров’я, безпеку і життя. Дії,  які супроводжуються насиллям, жорстокістю та агресією, не мають виправдання та повинні бути негайно припинені, а організатори притягнуті до відповідальності.

На жаль, через особисті інтереси представників опозиційних сил страждають прості громадяни, які повірили ефемерним політичним закликам та сьогодні залишилися наодинці з відповідальністю перед законом.

Ми закликаємо опозицію до здорового глузду, дотримання законності та правопорядку. Водночас підтримуємо Президента України та Уряд, які сьогодні роблять усе можливе, для того, щоб зберегти громадянський мир та спокій у державі.

Закликаємо жителів Згурівщини не піддаватися на провокації та екстремістські заклики. Сьогодні як ніколи потрібно об’єднати свої зусилля заради захисту демократії, прав і свобод українців, зберігаючи спокій та розважливість. Тільки це може вберегти Україну від хаосу та свавілля, забезпечити її цивілізований розвиток. 



Джерело: http://zgurivka-rda.gov.ua/ 

Немає коментарів:

Дописати коментар